Donacione

Donacione

LLOGARIA NË
LEKË (ALL)

RAIFFEISEN BANK ALBANIA
SWIFT: SGSBALTX
IBAN: AL44202530110000000001060608

LLOGARIA NË
DOLLARË (USD)

RAIFFEISEN BANK ALBANIA
SWIFT: SGSBALTX
IBAN: AL96202530110000000031060608

LLOGARIA
NË EURO (EUR)

RAIFFEISEN BANK ALBANIA
SWIFT: SGSBALTX
IBAN: AL14202530110000000021060608

Kontriboni për komunitetin tonë

Dhuroni për bamirësi

Të sjellim ujin në shkollat e fshatrave të largët

Kontriboni për të bërë të mundur që të mundësojmë furnizimin me ujë të pijshëm të shkollave të cilat ndodhen në fshatrat e largët dhe nuk kanë ujë të pijshëm për mësuesit dhe nxënësit.

Shuma e dhuruar deri tani50%
Deri tani: $150.00
Synimi: $300.00

Bashkohu me ne për të ndihmuar
komunitetin tonë