E ardhmja ndërtohet duke ndihmuar
komunitetin tonë

Kjo është faqja web zyrtare e Shoqatës “Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë” Fushë-ArrëzNe ndihmojmë komunitetin
duke mos lënë
askënd pas

Kjo është faqja web zyrtare e Shoqatës “Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë” Fushë-Arrëz

Misioni ynë është

Të punojmë së bashku për të ndihmuar komunitetin tonë

Me nismat tona, kërkojmë që të fuqizojmë komunitetin e Fushë-Arrëzit dhe të zonave të veriut nëpërmjet programeve të informimit, edukimit, dhe sensibilizimit, shërbimeve komunitare, mbrojtjes së mjedisit dhe avokimit.

Projekte të kryera

Njerëz të ndihmuar

Vullnetarë
që kanë kontribuar

Bashkohu me ne
për të ndihmuar
komunitetin tonë

Disa foto nga aktivitetet tona
në komunitetBashkohu me ne

Bëhu dhe ti një vullnetar

Njoftimet e publikuara
në rrjetet sociale

Kontriboni për komunitetin tonë

Dhuroni për bamirësi

Të sjellim ujin në shkollat e fshatrave të largët

Kontriboni për të bërë të mundur që të mundësojmë furnizimin me ujë të pijshëm të shkollave të cilat ndodhen në fshatrat e largët dhe nuk kanë ujë të pijshëm për mësuesit dhe nxënësit.

Shuma e dhuruar deri tani50%
Deri tani: $150.00
Synimi: $300.00

Donatorët tonë