Angazhimi i komunitetit për një mjedis më të pastër

Angazhimi i komunitetit për një mjedis më të pastër
#Përnjëmjedismëtëpastër
Faleminderit gjithë komunitetit për angazhimin në një kauzë kaq shumë të rëndësishme për të gjithë ne! Shpresojmë që zëri ynë të dëgjohet dhe të gjithë së bashku të ndalim së ndotjen dhe dëmtimin që po i bëjmë mjedisit tonë! Ndiqni videon për më shumë detaje.
Faleminderit Leviz Albania​!

#QSNNN #LevizAlbania #FushëArrëz #Angazhimikomunitetit #Përnjëmjedismëtëpastër #Mbromjedisintend #Përnjëtëardhmemëtëmirë #Tëgjithësëbashku

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these