Projekti “Angazhimi i të rinjve të Pukës dhe Fushë-Arrëzit në mbrojtjen e mjedisit”.

➡️ Vazhdon fushata e advokimit. Veprime mjedisore kanë si qëllim rritjen e angazhimit të komunitetit në çështjet mjedisore dhe llogaridhënien e institucioneve publike. Të rinjtë dhe anëtarë të komunitetit morën pjesë në aksionin e pastrimit të brigjeve të lumit Fan i Madh.

🟢 Apeli ynë është për një mjedis të pastër dhe pa mbejtje plastike.

🟢Të kontribuojmë të gjithë për ruajtjen e mjedisit tonë.

Norwegian Embassy in Prishtina

KCSF

Partners Albania for Change and Development

#SDG#OZHQ#OZHQ12#OZHQ15#Aksion#Veprim#Pastrim#Menaxhim#Mbejtje#Pyje#Mjedis#Aftësi#Inovative#Edukim#Zhvillim#Qëndrushem#Parim#Insitucione#Lokale#Shkolla#Mesme#FushëArrëz#MPJN#KCSF#PA#QSNNN #2022.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these