Takimi me Rinine

Gjate takimit te sotem me te rinjte e qytetit te Fushe-Arrez, problematikat qe i shqetesojne dha aftesite qe kane te rinjte e qytetit tone ne dobi te vetes dhe komunitetit! Te sigurt per te ardhmen e ketyre te rinjve me nje sukses te garantuar. Faleminderit Sojada, Ledia, Aurela dhe Erlonda per prezantimin e shkelqyer !

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”10″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”Kliko mbi foto” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these