Konkurs: Videoja dhe Fotoja me e mire!

NE KUADER TE PROJEKTIT “ANGAZHIMI I TE RINJEVE NE NDERGJEGJESIMIN PER MBROJTJEN E MJEDISIT DHE VEPRIMET E MIRA” MBESHTETUR NGA U.S. Embassy-Tirana FTOJME TE GJITHE KOMUNITETIN E FUSHE-ARREZ TE JAPIN IDETE E TYRE PER MJEDISIN DHE PYJET NEPERMJETE FOTOS&VIDEOS NDERGJEGJESUESE. KONKURSI DO TE ORGANIZOHET NE MUAJN SHKURT 2018 DHE DO TE VLERESOHET NGA NJE JURI PROFESIONISTE DUKE PERFSHI PERFAQESUES NGA AMBASADA AMERIKANE, BASHKIA FUSHE-ARREZ, SHOQATA DHE MEDIA. PER FOTON DHE VIDEON ME TE MIRE DO TE VLERESOHEN ME 2 ÇMIME. JU MIREPRESIM TE MERRNI PJESE NE KETE KONKURS.
V.O Per me shume info na kontaktoni ne EMAIL ZYRTAR: shoqata_qsnnn@hotmail.com.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these