Momente festive per mireseardhjen e 2018 !

Nen moton “Nje kontribut i vogel per nje kauze te madhe” Mirjeta Deda dhe miqte e saj italiane dhuruan pako me ushqime, veshmbathje per femije dhe te rritur. Perpos aktivitetesh te tjera me rinine, shoqata jone shtroi nje dreke per te moshuarit me gatime nga Grupi i Grave te Kursit te Kuzhines nen drejtimin e Trajnieres Flora Ndoci. Mirenjohje dhe respekt per te gjithe, nje vit sa me i mbare! Gezuar Vitin E Ri 2018!

Nga Stafi!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these