Ndergjegjesimi per Mbrojtjen e Mjedisit & Menaxhimin e Mbetjeve

Aktiviteti i dates 08/07/2017 i mbajtur ne Fushe-Arrez, me trajnere Znj.Margarita Çuni, eksperte e çeshtjeve mjedisore dhe ing.Ardmir Doda, ekspert i pyjeve dhe mjedisit. U diskutua rendesia e nje mjedisi te paster ne jeten e komunitetit si dhe menaxhimi i mbetjeve (riciklimi). Ne fund te aktivitetit u shperndane trasta pambuku, qe do te perdoren nga te rinjte dhe do te eleminohet perdorimi i qeseve plastike, shume te demshme ne jeten e perditshme. Ky aktivitet eshte ne kuader te zbatimit te projektit ” Angazhimi i te rinjve per mbrojtjen e mjedisit dhe veprimet e mira”, e mbeshtetur nga U.S. Embassy-Tirana.

 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these