Sepse mjedisi ka rëndësi të madhe për ne!

📌 Pavarsisht terrenit të vështirë, të rrëshqitshëm, me borë dhe temperaturave të ulëta deri -8 °C, ne vazhdojmë të punojmë pa u ndalur! 💪💪
Përmes 2 ditëve aksion arritëm të pyllëzojmë një sipërfaqe të madhe toke në Fushë-Arrëz!
Faleminderit @LevizAlbania për mbështetjen tuaj!

#QSNNN #LevizAlbania #FusheArrez #Angazhimikomunitetit #përnjëmjedistëpastër #aksionmbjellje #gjelbërim #përkomunitetin

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these