Trajnimi i katërt me teme “Njerezit, Shoqeria dhe Komuniteti”

Në kuadër të Projektit “Gratë udhëheqin rrugën drejt ndryshimit social, ekonomik dhe politik” u zhvillua trajnimi i katërt me teme “Njerezit, Shoqeria dhe Komuniteti”. Një falenderim të veçantë për pjesëmarrjen në këtë aktivitet të Drejtoreshes së Projektit znj.Natasha dhe Koordinatores znj.Jerina. Diskutime dhe ndarje infomacioni me grate dhe vajzat për njerezit, shoqerinë dhe komunitetin.
#USAID #barazigjinore #ANTTARC #genderequality #FushëArrëz#QSNNN2018 #project #gra #vajza #Komunikimi

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these