Shiko videon permbyllese te aktiviteteve te pastrimit

Përmbyllëm 4 aktivitetet e pastrimit të parashikuara në projektin “Angazhimi i komunitetit për një mjedis më të pastër” që #QSNNN po realizon, me mbështetjen e Programit #LevizAlbania në Bashkinë Fushë-Arrëz.
Si shembull i mirë sot vullnetarët  nga bashkia jonë dhe Komiteti Qytetar pastruan pjesën e dytë të brigjeve të Lumit Micoj nga mbeturinat plastike dhe ndotja e madhe duke bërë një fushatë ndërgjegjësuese të madhe për mbajtjen pastër të mjedisit.

#LevizAlbania #LevizPerDemokracineVendore #QSNNN#MjedisMeIMirëAngazhimMeIMadh #FusheArrez #KomitetiQytetar#bashkePerMjedisin #QSNNN2018 #LumiIMicoj #MjedisiJone #Korrik#TVPuka

 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these